Trainee-ordningen

Vi tilbyr jusstudenter å jobbe hos oss i studietiden. Oppholdet vil gi deg en forsmak på hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss.

Vi tar imot søknader hele året, og ønsker deg velkommen til å søke.

Under oppholdet får du spennende og varierte oppgaver. Du får blant annet ta del i forberedelse av og deltagelse i klientmøter, forhandlinger og rettssaker. Oppgavene vi gir deg skal matche ditt faglige nivå og vi vil hjelpe og veilede deg under hele oppholdet. Traineetiden din hos oss skal oppleves som lærerik, meningsfylt og spennende – det skal være gøy å være trainee hos Ytterbøl & Co!

Et traineeopphold varer normalt i 4 uker. Når perioden nærmer seg slutten, gjennomføres en evalueringssamtale hvor vi diskuterer hvordan oppholdet har vært og hva du har lært.

Vi ønsker at du har fullført tredje studieår før traineeoppholdet starter. Vi vektlegger gode karakterer og personlige egenskaper. Har du i tillegg engasjement, er nysgjerrig og liker å jobbe sammen med andre, er du den rette kandidaten for oss.

Vi ser på traineeordningen som en viktig rekrutteringskanal, hvor vi får anledning til å bli kjent med deg. Samtidig blir du kjent med oss. Vi vil tilby deg lønn under oppholdet, og du får delta på faggruppemøter og bli tatt med på sosiale aktiviteter.

Alle søknader må sendes inn elektronisk her: Cvideo – søk på traineestilling.