Aktuelt

Vil du bli advokatfullmektig hos oss?

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co AS er østfoldregionens største advokatfirma. Vi driver en allsidig praksis med hovedvekt på klienter i vårt område. Våre klienter skal oppleve personlig engasjement og god oppfølging.

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co AS er medlem av Eurojuris Norge AS, en landsdekkende sammenslutning av 17 uavhengige advokatfirmaer som samarbeider faglig og sosialt. I tillegg til å være en del av et større nasjonalt fagmiljø, er vi også en del av det internasjonale nettverket Eurojuris International.

Selv om vi er østfoldregionens største advokatfirma, har vi som mål å vokse ytterligere.

Vi søker advokatfullmektig

  • Vi ser etter deg som
  • Har gode faglige resultater
  • Er svært serviceinnstilt og ønsker å lykkes sammen med andre
  • Har kommersiell teft og forståelse
  • Har stor arbeidskapasitet
  • Er engasjert og har sterke sosiale kvaliteter

Vårt mål er at du skal bidra til å videreutvikle og styrke firmaet vårt- og deg selv. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kolleger som gjerne deler av sin kompetanse, kunnskap og erfaring. Vi har en flat struktur, og du vil tidlig få stort ansvar for egne saker. Samarbeid og kompetanseutvikling står helt sentralt i utviklingen av vår virksomhet og våre ansatte.

Søknadsfrist: 29. november 2020

Spørsmål om stillingen kan fås ved henvendelse til Håkon Sannrud på telefon 995 64 949, eller e-post til: hakon.sannrud@ytterbol.com.

Del på Facebook
Del på LinkedIn