Karriere hos oss?

 

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co AS er østfoldregionens største advokatfirma. Vi driver allsidig praksis med hovedvekt på klienter i vårt område. Våre klienter skal oppleve personlig engasjement og god oppfølging. Selv om vi er østfoldregionens største advokatfirma, har vi som mål å vokse ytterligere.

Vil du bli advokatfullmektig hos oss?

Vi ser etter deg som

  • Har gode faglige resultater
  • Er svært serviceinnstilt og ønsker å lykkes sammen med andre
  • Har kommersiell teft og forståelse
  • Har stor arbeidskapasitet
  • Er engasjert og har sterke sosiale kvaliteter

Vårt mål er at du skal bidra til å videreutvikle og styrke firmaet vårt- og deg selv. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kolleger som gjerne deler av sin kompetanse, kunnskap og erfaring. Vi har en flat struktur, og du vil tidlig få stort ansvar for egne saker. Samarbeid og kompetanseutvikling står helt sentralt i utviklingen av vår virksomhet og våre ansatte.

Søknadsfrist: 29. november 2020

Spørsmål om stillingen kan fås ved henvendelse til Håkon Sannrud på telefon 995 64 949, eller e-post til: hakon.sannrud@ytterbol.com.

Alle søknader må sendes inn elektronisk her: Cvideo – søk på stilling.

 

TRAINEEORDNING

Vi tilbyr jusstudenter å jobbe hos oss i studietiden. Oppholdet vil gi deg en forsmak på hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss.

Rekruttering av traineer skjer i all hovedsak i forbindelse med arbeidslivsdagene i Bergen, Oslo og Tromsø. Vi tar likevel imot søknader hele året, og ønsker deg velkommen til å søke.

Under oppholdet får du spennende og varierte oppgaver. Du får blant annet ta del i forberedelse av og deltagelse i klientmøter, forhandlinger og rettssaker. Oppgavene vi gir deg skal matche ditt faglige nivå og vi vil hjelpe og veilede deg under hele oppholdet. Traineetiden din hos oss skal oppleves som lærerik, meningsfylt og spennende – det skal være gøy å være trainee hos Ytterbøl & Co!

Et traineeopphold varer normalt i 4 uker. Når perioden nærmer seg slutten, gjennomføres en evalueringssamtale hvor vi diskuterer hvordan oppholdet har vært og hva du har lært.

Vi ønsker at du har fullført tredje studieår før traineeoppholdet starter. Vi vektlegger gode karakterer og personlige egenskaper. Har du i tillegg engasjement, er nysgjerrig og liker å jobbe sammen med andre, er du den rette kandidaten for oss.

Vi ser på traineeordningen som en viktig rekrutteringskanal, hvor vi får anledning til å bli kjent med deg. Samtidig blir du kjent med oss. Vi vil tilby deg lønn under oppholdet, og du får delta på faggruppemøter og bli tatt med på sosiale aktiviteter.

Alle søknader må sendes inn elektronisk her: Cvideo – søk på traineestilling.