Karriere hos oss?

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co AS er Østfolds største advokatfirma med kontorer i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Halden. Firmaet driver en allsidig praksis med oppdrag over store deler av landet, men med hovedvekt på klienter fra Østfold. Vi bistår næringslivet, private klienter og det offentlige. Vi vektlegger faglig høyt nivå, god service og kompetansebygging for å være det ledende advokatfirmaet i Østfold.

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co AS er medeier i Eurojuris Norge AS, og inngår dermed i en nasjonal advokatorganisasjon bestående av 17 selvstendige advokatfirmaer spredt over nær sagt hele landet. Gjennom Eurojuris har advokatfirmaet blant annet samarbeidsavtaler med If og NHO.

All rekruttering skjer gjennom vårt rekrutteringsverktøy CVideo. Dersom du ønsker å sende inn åpen søknad på stilling som advokat eller advokatfullmektig hos oss, kan du legge inn søknad her.

TRAINEEORDNING

Som trainee i Advokatfirmaet Ytterbøl & Co får du en smakebit på hvordan hverdagen vil være som advokatfullmektig hos oss.

Under oppholdet får du spennende og varierte oppgaver. Du får blant annet ta del i forberedelse av og deltagelse i klientmøter, forhandlinger og rettssaker. Oppgavene vi gir deg skal matche ditt faglige nivå og vi vil hjelpe og veilede deg under hele oppholdet. Traineetiden din hos oss skal oppleves som lærerik, meningsfylt og spennende – det skal være gøy å være trainee hos Ytterbøl & Co!

Som trainee hos Ytterbøl & Co får du:

  • Interessante, varierte og utfordrende oppgaver
  • Innblikk i spennende saker
  • Jobbe med dyktige advokater
  • Løpende tilbakemeldinger
  • Delta på eventuelle sosiale arrangementer

Hvem kan søke traineestilling hos Ytterbøl & Co?

Gode karakterer er en forutsetning for alle som jobber hos Ytterbøl & Co. Har du i tillegg engasjement, er nysgjerrig og liker å jobbe sammen med andre, er du den rette kandidaten for oss. Vi ser at studenter har best utbytte av et traineeopphold hos oss etter fullført tredje år på jusstudiet.

Når kan du søke traineestilling?

Vi er tilstede på universitetenes arbeidslivsdager i Bergen og Oslo og gjennomfører ansettelsesprosess i forbindelse med disse.

Alle søknader må sendes inn elektronisk her: Cvideo – søk på traineestilling.