Karriere hos oss?

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co AS er Østfolds største advokatfirma med kontorer i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Halden. Firmaet driver en allsidig praksis med oppdrag over store deler av landet, men med hovedvekt på klienter fra Østfold. Vi bistår næringslivet, private klienter og det offentlige. Vi vektlegger faglig høyt nivå, god service og kompetansebygging for å være det ledende advokatfirmaet i Østfold.

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co AS er medeier i EuroJuris Norge AS, og inngår dermed i en nasjonal advokatorganisasjon bestående av 17 selvstendige advokatfirmaer spredt over nær sagt hele landet. Gjennom EuroJuris har advokatfirmaet blant annet samarbeidsavtaler med If og NHO.

All rekruttering utover ansettelse av traineer, skjer gjennom vårt rekrutteringsverktøy CVideo. Dersom du ønsker å sende inn åpen søknad på stilling som advokat eller advokatfullmektig hos oss, kan du legge inn søknad her.

Vi har for tiden ingen stillinger utlyst, men gjennomgår alle henvendelser seriøst.

Traineeordning 
Som ledd i rekrutteringsarbeidet har vi etablert en traineeordning. Vi ansetter traineer i forbindelse med de årlige Arbeidslivsdagene, og deltar i Bergen og Oslo. Søknader sendes inn i forbindelse med disse via Arbeidslivsdagenes egne ordninger.

Vi ønsker å gi traineene arbeidsoppgaver som ligner arbeidsoppgavene til en advokat eller en advokatfullmektig. Typiske arbeidsoppgaver vil være arbeid med løpende korrespondanse og prosessdokumenter, utredning av juridiske spørsmål, samt bistand til å forberede rettsaker.

Et opphold hos oss vil gi innblikk i firmaets arbeid og oppfølging av klienter, og vår ambisjon er at alle traineer skal få følge en hovedforhandling i løpet av oppholdet sitt.